Maak kennis met Willem van Haaren

In Brabant geboren en getogen Zeeuw met een zachte “G”. Sinds mijn opleiding HEAO ben ik ondernemer in Vlissingen en online. 


Zoals bij veel ondernemers volgde voor mij een burn-out op een heftige stressvolle periode. Deze burn-out hield 3 jaar aan, maar na een intensieve begeleiding kwam ik weer op het goede spoor. Ik heb in deze tijd veel inzichten opgedaan en veel geleerd. 

Na mijn herstel ben ik de opleiding toegepast Stressoloog aan het Centrum voor Stressologie gaan volgen en mag mij nu toegepast Stressoloog noemen. Met deze kennis en vaardigheden ben ik ondernemers gaan helpen. Ondernemers die stress- en burn-out klachten ervaren, maar ook werknemers die klachten ervaren. Deze manier van begeleiden versnelt het herstelproces aanzienlijk na een burn-out en kan preventief een burn-out voorkomen. 


Vanuit mijn netwerk ken ik veel ondernemers die dezelfde chronische stress ervaren als ik destijds. Ik zie de symptomen en gevolgen nu duidelijk en kan er gemakkelijk over praten met collega-ondernemers. 


Ik voel de pijn wanneer een ondernemer de controle aan het verliezen is, omdat de druk langzaam teveel wordt. Ik herken de druk van een of meer werknemers die uitvallen. Druk bij de werkgever, maar ook de druk bij de werknemer! Als ervaring-deskundige kan ik mij verplaatsen in de situatie en partijen begrip bijbrengen. 


Ik houd er van om tijdens begeleiding regelmatig de natuur in te gaan en te wandelen. Door regelmatig te testen kunnen we de progressie toonbaar maken. Stress kan je meten en is niets iets ongrijpbaars. Meestal loopt een client na een paar weken al een stuk rechter en daar geniet ik van. 

Ik begeleid je met een burn-out programma gericht op duurzaam herstel. 

Hierbij doorloop je (afhankelijk van jouw individuele situatie) een traject, waarbij zowel je fysieke als mentale gesteldheid de juiste specialistische aandacht krijgt.


We starten altijd met testen en het fysieke herstel, daarna gaan we pas met het mentale deel aan de slag.


Aan het eind van het traject,

  • is je conditie van lichaam en geest weer in balans
  • luister je beter naar je lichaam
  • kun je beter ontspannen
  • heb je weer rust in je hoofd
  • ga je beter met je gevoelens om
  • ben je stressbestendiger
  • zorg je beter voor jezelf

waardoor je weer grip hebt op je leven en kunt genieten.

Je leven is in ‘flow’ en je gaat weer gemotiveerd en met plezier aan het werk.

Elk traject is anders. Elke client is anders. Maar het resultaat is altijd een stressbestendiger persoon.

Maak een vrijblijvende kennismakings afspraak

[gravityforms id="72" title="false"]