Sneller naar de Kern! 

Unieke Methode waarmee je sneller herstelt

Als je weet wat er zich in je afspeelt, kun je er ook iets aan veranderen!

Sneller van je stress en burn-out klachten af!

Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan je dat lange tijd volhouden, totdat de grens bereikt is. Wij hebben een resultaat gerichte methode ontwikkeld die zeer effectief is, en in relatief korte tijd het gewenste resultaat oplevert.

Met onze Body & Mind Scan hebben we in een verbazend korte tijd een zeer uitgebreid inzicht op welke punten je wel en niet in balans bent en waar in je lichaam de eventuele stressbelasting zit.

Deze geavanceerde technologie biedt ons snel een helder beeld van jouw mentale en fysieke balans, mogelijke stressfactoren, energieblokkades en energielekken en geeft ook inzicht in mentale patronen en belemmeringen.

Unieke Methode

10 jaar Ervaring

Body & Mind Scan

Inzicht in Energielekken

In Balans

Sneller lekker in je vel

De BERGOP Methode

Resultaatgericht: snel naar de kern van de zaak, in relatief korte tijd sterke resultaten.

Betaalbaar: de prijs/kwaliteit/resultaat verhouding is zeer gunstig.

Meetbaar: de basis van deze methode is het meten is weten

Persoonlijke begeleiding: door ervaren coach met ruim 10 jaar ervaring

Effectief: in korte tijd weer de beste versie van jezelf

BERGOP staat voor:

Bewegen

Bewegen is een goede manier om stress te verminderen. Het helpt om je spieren te ontspannen en de spanning in je lichaam te verminderen. Door beweging maakt je lichaam endorfine aan, het gelukshormoon, daardoor ga je jezelf beter voelen. Ook de productie van cortisol neemt af.

Eten

Uit onderzoek is gebleken dat er een relatie is tussen stress en voeding, zowel in de positieve als negatieve zin. Door stress kunnen we een tekort aan mineralen en/of vitaminen krijgen. Door de juiste voeding, kun jij je lichaam helpen om sneller te herstellen en de stress in je lichaam te laten dalen.

Rust

Je hoofd en lichaam zijn overactief. Door rust en ontspanning kan je lichaam tot rust komen en onderhoud plegen. Er wordt in je cellen nieuwe energie, brandstof, geproduceerd, afval verwerkt, voorraden aangevuld en reparaties verricht. Dat gebeurt bijna alleen tijdens rust en slaap. 

Gedachten, Gevoel, Gedrag

De invloed van je gedachten. We denken eigenlijk de hele dag door, zonder dat we deze ‘gedachten’ bewust opmerken. Gemiddeld hebben we 60.000 gedachten per dag! Je gedachten bepalen hoe je je voelt en vanuit dit gevoel reageer je, dat is weer van invloed op je gedrag.

Overtuigingen

Onze overtuigingen hebben een sterke invloed op ons gedrag. Ze motiveren ons en geven vorm aan wat we doen. Ze gaan niet over de realiteit, maar geven een betekenis of verklaring aan dat wat wij als realiteit beschouwen. We hebben positieve en beperkende overtuigingen.

Patronen

Waarom doe je wat je doet? Meestal doe je iets zonder erbij na te denken, op de automatische piloot. Dat zijn je patronen, die heb je gedurende je leven jezelf aangeleerd. Niet alle aangeleerde patronen zijn goed voor je, daarom gaan we daarmee aan de slag.

Van constant moe naar weer "lekker in mijn vel"!

Harm 

Wat meten we met de Body & Mind Scan?

In essentie vergelijkt de technologie de in het lichaam gemeten frequenties met de in de uitgebreide database vastgelegde normfrequenties.


Op deze wijze is het mogelijk betrouwbare conclusies te trekken over het functioneren van je lijf op zowel fysiek als psycho-emotioneel niveau.


Dit lijkt op de manier hoe een radio werkt, je stemt af op de frequentie van bijvoorbeeld Radio538, en vervolgens hoor je via je luidspreker de muziek die via die frequentie uitgezonden wordt.


Zo maakt de technologie de frequenties van de organen zichtbaar, met de mogelijkheid om informatie op te vragen aan onder meer cellen, mitochondriën zelfs tot op DNA niveau.


Alle organen en functies in het lichaam op orgaan, weefsel, cel en DNA-niveau.
Virussen, bacteriën en parasieten
Hormonen als de bijnier-, schildklier- en geslachtshormonen.
Belasting in het centrale zenuwstelsel
Allergieën of voedselintoleranties
null

"Het Energie-Herstel programma werkt!"

"Wanneer je eenmaal burn-out klachten hebt, wil je hier uiteraard zo snel mogelijk weer vanaf. Zelf was ik al op zoek gegaan naar de juiste methode, tot ik de BERGOP Methode tegenkwam. Ik kan deze methode van harte aanbevelen!"

Olaf van Hoek, accountant

Dit is ook voor jou de beste methode

Snel naar de Essentie

Het onzichtbare meetbaar en zichtbaar maken

Meten van Disbalans

Meten is weten. Wanneer je weet hoe je ervoor staat, kan je sneller en gerichter herstellen

Gepersonaliseerde aanpak

Aanpak en gepersonaliseerde ondersteuning volledig op maat.  
€ 1250,-
€ 995,-

De BERGOP Scan Methode

  • Meten van je energie, met focus op zowel energieblokkades als energielekken.
  • Meetbaar maken van gezondheid en vitaliteit op fysiek, mentaal  en energetisch niveau
  • Het meten van je vermogen tot handelen, stabiliteit en flexibiliteit
  • Gepersonaliseerd behandelplan met werkboek
  • Persoonlijke begeleiding op basis van de BERGOP methode, 4 weken lang
  • Géén wachtlijst, snel aan de slag.


Dit is het meest complete programma wat je tegen zult komen. Je profiteert direct van ruim 10 jaar ervaring.

Direct contact