Duurt jouw herstel ook te lang?

Je wilt zo graag herstellen
Je krijgt adviezen van je huisarts, bedrijfsarts en praktijkondersteuner waar je eigenlijk concreet niet zoveel mee kunt
De mensen in je omgeving begrijpen ook niet wat er nou precies met je aan de hand is
Je wilt wel werken, maar eigenlijk gaat dat nog niet


  • Ben je nog steeds continu moe en uitgeput?
  • Gaan de dagen voorbij zonder dat je het idee hebt dat je beter wordt?
  • Slaap je nog steeds slecht door stress en gepieker?
  • Heb je nog steeds concentratieproblemen?
  • Weet je ook niet meer hoe het nu verder moet?

De burn-out coaches van BurnoutTeam weten in welke situatie jij zit, we hebben hetzelfde meegemaakt. De reguliere behandelmethodes van huisartsen en psychologen zijn niet voor iedereen effectief. 


Omdat deze manier van behandelen voor ons ook niet werkte, en het bij ons ook veel te lang duurde, hebben we besloten om vanuit onze ervaring een herstelprogramma te ontwikkelen wat wel werkt

Wij hanteren een multidisciplinaire aanpak, dat wil zeggen dat er direct meerdere coaches met jouw hersteltraject aan de slag gaan, op die manier ben jij sneller en effectiever van je burn-out af.


Door de combinatie van specifieke burnout-coaching en training, herstel je snel, grondig en definitief van je burn-out.


Rotterdam

Ik had al een tijd een burn-out, maar ik leek maar niet vooruit te gaan. De hulp van de bedrijfsarts en gesprekken met een psycholoog hadden niet het gewenste resultaat.

De mensen in mijn omgeving hadden allerlei goede en ongevraagde adviezen, maar begrepen niet wat nou eigenlijk mijn probleem was.

Uiteindelijk heb ik besloten dat het zo niet verder kon. En kwam ik via Facebook in contact met BurnoutTeam, en heb een second-opinion gesprek aangevraagd.

[gravityforms id="32" title="false"]