Als coach sta ik naast u

Maak kennis met Mieke Janssen

Soms staan zaken gewoon vast. En is je streven naar perfectie te idealistisch. Of kan je niets veranderen aan je situatie. Maar, je wilt anders. Dat verlangen is enorm.


Ook ik heb ervaren hoe het is echt vast te zitten in de klei. Om je opgejaagd te voelen, constante onrust te ervaren, ge├»rriteerd te zijn en te blijven, verregaande ongeduldigheid uit te stralen en niet verder meer kunnen. Wat je ook denkt of doet. Je weet en voelt dat er echt iets moet gebeuren, maar hebt eigenlijk geen idee meer hoe je je situatie ten goede kunt veranderen. 


Je wilt zo graag anders. Lichter, opgelucht, positiever doorgaan. En wat dan. Je hebt al van alles geprobeerd, maar het wil maar niet lukken, sterker, het wordt zwaarder. Hoe fijn is het dan als je een coach hebt die luistert en je een zetje in de goede richting kan geven. Iemand die naast je staat, je gelooft en vertrouwt, zonder te duwen of trekken. Iemand die je kritisch beluistert en je in concrete stappen verder helpt.


Natuurlijk kan het fijn zijn als een ander je adviezen geeft. Nog krachtiger en zinvoller kan het zijn als naar je eigen adviezen luistert en voelt en er mee aan de slag gaat. Tijdens de coaching is dat het streven, het uitgaan van je eigen kracht. Want die zit er. 


Enkele voorbeelden waarin ik je kan coachen:

  • Het zoeken en vinden van ruimte en rust in je overtuigingen en gedachten
  • Omgaan met moeilijke situaties, zoals een (te verwachten) ontslag
  • Het leren herkennen van eigen grenzen en het stellen van grenzen
  • Het helder krijgen van je talenten en ze beter leren inzetten

Maak een afspraak met Mieke

[gravityforms id="58" title="false"]