Lezing Minder Stress

Reserveer nu je plek

Ontvang ook het boek en profiteer van € 5 korting

Boek Minder Stress

Honderdduizenden mensen in Nederland gaan jaarlijks onderuit als gevolg van volksziekte nummer één, chronische stress. Ze worden ziek, depressief of krijgen een burn-out. Ervaringsdeskundige Jurgen Spelbos overkwam het ook. Hij had niet in de gaten dat stress de onderliggende oorzaak was van zijn jarenlange malheur. Sinds het kwartje is gevallen verdiept hij zich intensief in het fenomeen stress. Wat is het nu precies, wat doet het met je, hoe kun je het meten en natuurlijk vooral: wat kun je ertegen doen?


Het optimaal combineren van oplossingen die het best bij jou passen noemt Spelbos Stressologie, een methode die bijzonder effectief is en chronische stress tot het verleden kan laten behoren. Iedereen

die last heeft van stress wordt gegarandeerd beter van dit boek.

Reserveer hier je stoel voor de lezing van 21 februari in Zuiderlicht Breda, er zijn een beperkt aantal plaatsen, vol=vol.


Je kan kiezen voor de lezing met of zonder boek, wanneer je het boek (t.w.v. € 20,-) bestelt ontvang je € 5,- korting. Het (gesigneerde) boek ontvang je tijdens de lezing op 21 februari. 


Na aanmelding ontvang je de overige informatie en betaalinstructie per mail.


[gravityforms id="71" title="false"]