Maak kennis met Tatjana Rodrigues da Graca

Hi, ik ben Tatjana.


Laat ik als eerst beginnen te zeggen dat ik weet hoe je je voelt..

Ik weet hoe het is om in een burn-out terecht te komen. Bij mij heeft een burn-out in het verleden geleid naar een depressie. Wat ik je kan vertellen is dat wanneer je er voor open staat en de wil hebt om het te veranderen, dan gaat het je zeker lukken. Die kracht heb je!


Wij hebben als mens allemaal eigenschappen die ons definiĆ«ren in relatie tot anderen. Iedere eigenschap die je teveel inzet zonder daarin je grens te bewaken, kan leiden tot (burn-out)klachten. 

Klachten die er kunnen ontstaan zijn: oververmoeidheid, stress, prikkelbaar, onzekerheid en onverschilligheid.


Hier heb je enkele voorbeelden van eigenschappen/valkuilen die voor jou misschien herkenbaar zijn:

  • Je bent een mensen mens en bent en er graag voor anderen wanneer ze je nodig hebben. Dat zorgt ervoor dat je veel van jezelf geeft en daardoor jezelf weer wegcijfert.
  • Je bent loyaal. Mensen weten wat ze aan je hebben. Jouw loyaliteit kan ervoor zorgen dat je hoge verwachtingen naar jezelf hebt en naar je omgeving. Wanneer daar niet aan wordt voldaan, kun je er last van krijgen. Gevoelens van boosheid, onbegrip en frustratie kunnen daardoor ontstaan.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat straal je uit. Mensen hebben het vertrouwen in je dat je ervoor gaat en dat je aan je woord houdt. Een valkuil kan zijn dat je teveel hooi op je vork neemt en het moeilijk vindt om dingen los te laten.

En zo zijn er meer eigenschappen die alleen maar in de weg kunnen gaan staan wanneer je daar nog geen balans in hebt gevonden. Het haalt je uit je kracht en zorgt ervoor dat je jezelf steeds meer jezelf verliest.


Als coach begeleid ik mensen naar een moeiteloos leven. Dat betekent dat we er samen voor gaan zorgen dat je in je eigen kracht komt te staan, het leven leidt wat bij je past en meer balans vindt. Dit leidt tot meer rust, voldoening en plezier in het leven.

Ik ga het graag met je aan, jij ook met mij? 

Maak een afspraak met Tatjana

[gravityforms id="56" title="false"]